Upton Park är rätt plats för de som vill se mål

West Ham och Burnley möts senare i en match där jag tror att det finns god chans att det blir över 2,5 mål. Detta går att tippa till fina 1,87 hos Betfair.

Går man efter statistiken så är det mycket som talar för att detta händer. West Ham har klarat den linan i alla sina 6 hemmamatcher och Burnley har legat över den i 5 av 6 bortamatcher. Det är väldokumenterat nu att Burnley är mycket sämre borta och att de läcker rejält där med sina 20 insläppta mål. Jag tror att Carlton Cole och Guille Franco kan göra det jobbigt för deras försvar som inte håller PL-klass. Tar Burnley ledningen, vilket de ofta gör, så tror jag att det kommer öppna upp matchen och öka chansen till att tipset går in.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
West Ham - Burnley
Över 2,5 mål
48 kr

1 kommentar till “Upton Park är rätt plats för de som vill se mål

  1. John den skrev:

    5-3, där ser man. Skulle ha tagit över 7,5 mål istället 😉

    Ganska jämnt nu inför sista dagen, eller vad säger du Viktor? Första gången nånsin två personer har legat på exakt samma summa? Blev lite förvånad då jag räknade det till att du skulle gå om mig med nån krona först 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *