Leverkusen vinner mot försvagat stuttgart

Leverkusen har för en gångs skull haft en ganska bra säsong. Det var ett tag sedan nu. Hemma har de varit riktigt bra. De har i princip mosat det mesta som kommit i deras väg. 4-0 hemma senast mot ett i och för sig svagt Frankfurt talar sitt tydlige språk. 1-1 borta mot München är inte illa det heller. Formen är god och hemmaplan avgör. Stuttgart fick till slut lite flyt och vann borta mot Rangers i Champions League. Nu räcker det inte för att gå vidare men de hoppas kunna bygga vidare på segern. Till matchen saknas dock viktige Kuzmanovic och jag ser det som otroligt att de får med sig något hem. Etta

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 15:00
Leverkusen - Stuttgart
1
45 kr

1 kommentar till “Leverkusen vinner mot försvagat stuttgart

  1. Daniel den skrev:

    Det var fan på tiden. Bygger på formen inför nästa månad. Ser mig vinna en match imorgon också. Har björnen vaknat?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *