Summering av tippandet i oktober

Då var oktober slut och Daniel vann sin andra raka tävling här på Oddskampen. Det blev dock en jämn kamp i slutet mot Viktor som tappade mark när ett par tips sprack under sista dagen. Själv förlorade jag några tips lite oturligt i början och lyckades aldrig kämpa mig tillbaka över tusenstrecket.

Bästa oddset som satt under månaden var Daniels etta i Sevilla-Real Madrid som gav 3,53. Matchen slutade 2-1 men Sevilla kunde lika gärna ha vunnit med mer om inte Casillas hade storspelat (och gjort DEN räddningen). Daniel fick också den största vinsten när hans spel på över 5,5 mål i Frölunda-Modo gick in i torsdags. Det såg blekt ut ett tag i slutet men han gick 142 kr plus när Frölunda gjorde 4-2 i öppen kasse i sista minuten.

Om man ska kolla åt andra hållet så var resultatet i matchen IFK Göteborg-GAIS det som gladde minst personer. Både mitt handikappsspel på GAIS och Viktors underspel sprack i den absolut sista sekunden när Selakovic gjorde 2-1 till Blåvitt.

Nu när november har börjat så sätter vi genast igång med en ny tävling. Vi själva känner att det blir mer intressant nu när varje tävling bara håller på i en månad. Eller vad tycker du? Eller spelar tävlandet inte sån stor roll så länge det finns tips att läsa om? Lämna gärna feedback genom att kommentera eller maila oss genom kontaktsidan.

Till sist vill jag bara nämna att vi har lagt till en ny undersökning för november här till höger. Finns det någon sport du gillar att tippa mer än andra? Om resultatet visar att någon sport vi inte tippar så mycket är populär så får vi kanske se till att fokusera mer på den 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *