Favoriter i sista omgången vinner

Idag är det uppdukat för fotbollsfest. Det kommer knappast spelas så mycket bra fotboll med tanke på att det är Sverige som dukar upp men det kommer att bli intressant. Höjdpunkten är ju självklart IFK Göteborg mot AIK här på västkusten. Utgången av denna match är alldeles för oviss för att jag ska våga mig på ett vad.

Istället satsar jag på Elfsborg som hemma tar emot Helsingborg där Henrik Larsson inte kommer att spela idag då han tagit avsked redan. En solklar försvagning. Elfsborg slåss för tredjeplatsen som innebär lite lättare kval till Europa nästa säsong. Helsingborg spelar för… hedern då kanske. Det räcker inte i Borås. Etta!

Malmö vill avsluta sin säsong i dur efter en halvknackig säsong där det tog lång tid att hitta segerreceptet. Idag står Brommapojkarna för motståndet. Inget av lagen har något speciellt att spela för men då matchen spelas i Malmö så kommer de vara eggade att vinna sista hemma. Daniel Larsson gör två pytsar när Malmö går mot seger. Etta även här. Spelas på Betsson.

Ett litet extra tips från en man som var något rund om fötterna på krogen i fredags: IFK Gbg vinner och Alexandersson avgör. Sug på den.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 15:00
Elfsborg - Helsingborg
1
60 kr
Sön 15:00
Malmö - Brommapojkarna
1
60 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *