Sevilla säkrar vidare avancemang i CL

Många intressanta matcher ikväll i Champions League.. Jag ser dock få matcher som har spelvärde då jag tycker de ser allt för osäkra ut på förhand. Klarar Barca av att ta revansch i den kalla ryska kylan mot Rubin Kazan? Klarar Inter med kniven på strupen att vinna mot ett betydligt mer formsvagt Dynamo Kiev i Ukraina? Fiorentina är stora favoriter hemma mot Debrecen.. för stora! 1,20 i odds är för dåligt!

Jag har däremot hittat en stark favorit i Sevilla, till ett bra odds. Ikväll möter de Stuttgart hemma på Estadio Ramon. Stuttgart saknar flertalet gubbar samt form fullständigt. På de senaste sju matcherna har de spelat oavgjort två och förlorat fem. Senaste vinsten kom mot Eintracht Frankfurt den 26 september. När lagen möttes i Tyskland vann spanjorerna med 3-1. Sevilla är ett starkt hemmalag och säkrar vidare avancemang vid seger. Jag är övertygad om att de tar den chansen.

Oddset är 1,48Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Sevilla - Stuttgart
1
100 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *