Barcelona har en svår match

Svårt att hitta bra spelvärde i Champions league idag. Letat, tänkt och analyserat men inte sett mycket där oddset verkligen rättfärdigar en insats. Nåväl, vi kan ju inte ligga på latsidan för detta och jag har hittat två odds som jag kommer att ta upp och satsa på i kampen som har börjat lite knackigt för mig den här månaden.

Barcelona känner pressen tror jag. Fick bara lika senast mot Osasuna och mot Rubin förlorade de vilket chockade en hel värld. Inget ont om Rubinerna, de är ett bra lag och är i kanonform men har knappast kvaliteterna som stjärnorna i Barcelona åtminstone skall besitta. Vet inget om utgången idag riktigt men det lutor nog åt en seger till spanjornerna trots allt. Jag ser två målskyttar i dagens match; Messi och Zlatan. Min mage säger Messi men hjärnan Zlatan och i dag litar jag på den grå massan. Messi har varit lite på nergång målmässitg efter en fantastisk start på säsongen. Nu när Zlatan äntligen fått ett champions league-mål så tror jag att det lossnar lite. Att Zlatan gör mål get 2.20Unibet

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 18:30
Rubin Kazan - Barcelona
Zlatan målskytt
50 kr

2 kommentarer till “Barcelona har en svår match

  1. Daniel den skrev:

    Rubin knäcker Barcelona totalt. Det borde göras en intruktionsvideo från deras sida för att visa hur man ska spela mot ett lag som är mycket bättre. Barcelona fick stå där och trilla boll i lugn och ro. Fruktansvärt statiskt. Rubin närmast segern. Skittråkig match att se dock… 🙂

  2. Ja, ännu en gång en riktig ”skräll”. Nära var du dock med reken! Lite synd… Stolpskottet av Zlatan var så nära…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *