Pompey får det tufft hemma än en gång

Portsmouth har haft svårt för att ta poäng hemma det senaste och nu möter de ett svårslaget Stoke som nyss slog Spurs borta. Jag tror att Stoke får med sig minst en poäng i detta ligacupmötet.

Paul Hart säger att Pompey ska behandla den här matchen som vilken annan som helst. Samtidigt undrar man om det inte vore bäst för laget att kunna koncentrera sig på att hänga kvar i ligan. De har ingen särskilt stark trupp som det är och inte behöver de slita på spelarna genom att satsa på en skämtcup som de inte kan vinna ändå.

Även om de satsar hårt så tror jag att de får det svårt. De är inte effektiva framåt och nu saknas tre av de spelarna som imponerat mest den senaste tiden – O’Hara, Smith och Boateng som alla är cup-tied. Stoke lär rotera en del men samtidigt har de bättre trupp nuförtiden. Tuncay-Kitson på topp istället för Fuller-Beattie är inte så pjåkigt det heller.

Det här är en typisk match där Stoke kan jobba till sig ett resultat. Jag testar Stoke (-0) till oddset 2,72Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:45
Portsmouth - Stoke
Stoke (-0)
40 kr

1 kommentar till “Pompey får det tufft hemma än en gång

  1. John den skrev:

    ..och så vinner fel lag med 4-0 samtidigt som Danny Webber gör mål. Mitt favoritscenario 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *