Hotspurs revanchsugna – vinner mot slitet Everton

Tottenham Hotspurs spelade bra och skapade massvis med målchanser i senaste matchen mot Stoke. De lyckades dock inte få in bolluslingen och bortalaget kunde till slut oförtjänt vinna matchen efter ett sent mål av Glenn Whelan. Ikväll tar de revansch i engelska ligacupen mot ett slitet Everton.

Matchen ikväll är Evertons tredje bortamatch på blott fem dagar, 0-5 i Portugal mot Benfica och senast 2-3 mot Bolton i Bolton. Förutom det tuffa spelschemat störs Everton av mängder av skador, mer än tio spelare kan komma att vara borta.

Tottenham saknar också en rad viktiga spelare.. Dafoe, Kranjcar, King, Lennon, Woodgate.. men jag tror att de har god chans att vinna ändå.. 1,78Betfair är bra.

Som oddshöjare använder jag mig av pålitliga HV71. De har tagit full pott hemma i Kinnarps Arena den här säsongen, sju raka segrar. Rögle är seriens tredje bästa bortalag men de har ändå inte en suck mot ett HV i storform. HV har vunnit fem av de senaste sex mötena lagen emellan. Rögle har dålig form med endast en poäng på de senaste tre matcherna.

Gunnar Persson i Rögles bås kommer svära högt i takt med att målen trillar in i egen kasse! Oddset är 1,41 hos Betfair vilket ger totaloddset 2,5098.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 19:00
HV71 - Rögle
1
16 kr
Tis 21:00
Tottenham - Everton
1
60 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *