Olympiakos tar chansen att dra ifrån Standard

Dags att ta nya tag efter att Leicester och Cardiff inte lyckades hitta ett vinstmål i helgen. Idag sätter jag en slant på att Olympiakos besegrar Standard Liège i Champions League.

Sedan Zico har kommit in som tränare så har det börjat se bättre ut för Olympiakos. Han har fått igång spelet ordentligt och de har blivit vassare i sitt passningsspel. Det har lett till vinst i alla matcher förutom mot Arsenal i London. Även om Diogo skadade sig senast så är Galetti tillbaka och kan ge mer kreativitet framåt.

Standard saknar bl a. viktige kaptenen Defour och backen Rocha. De har inte imponerat för ofta i höst och i en sådan här svår bortamatch så kommer de vara avvaktande och satsa på kontringar. Men jag tror detta blir för svårt för dem. Olympiakos är riktigt starka hemma och är i bra form. Det här är ett ypperligt tillfälle att se till att andraplatsen i gruppen blir deras. Hemmavinst finns till fina 1,80Ladbrokes.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 20:45
Olympiakos - Standard Liège
1
36 kr

1 kommentar till “Olympiakos tar chansen att dra ifrån Standard

  1. John den skrev:

    Puh! hehe, 93:e minuten. Äntligen har man lite flyt också med tipsen. Men det verkade rättvist sett till spelet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *