Det kan bli flera mål när Liverpool går för 3 poäng

Liverpool-Lyon kommer att bli en intressant match att följa ikväll. Jag testar på att tippa över 2,5 mål i den här matchen då jag gillar förutsättningarna och det fina oddset (2,14Betfair).

Liverpool har redan förlorat 5 matcher den här säsongen men alla utom en har varit på bortaplan. Hemma brukar det se annorlunda ut och de brukar ofta få in flera mål framåt. Glen Johnson har gett dem en extra dimension i anfallet genom sina offensiva raider. Torres och Gerrard var borta senast, men den senare lär vara med ikväll. Det är ett stort plus även om Gerrard inte spelat på topp hittills.

Som många vet så brukar alltid Liverpool satsa hårt ute i Europa. De senaste åren har de imponerat stort och kommit långt. För att gå vidare i år så skulle de verkligen behöva 3 poäng ikväll. De lär satsa framåt mot ett Lyon som saknar ett par mittbackar – Boumsong, Anderson + Bodmer som hade kunnat ersätta. När de åker till Anfield så kan det vara lurigt med en ovan backlinje. Hemma mot Sochaux senast verkade tufft nog då Lyon förlorade 0-2. Framåt är de annars skickliga och de kan säkert få in någon boll om Liverpool inte ser upp hemåt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 20:45
Liverpool - Lyon
Över 2,5 mål
51 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *