Modo ur form

Modo verkar helt ur slag och med det lagmaterial men besitter så blir ju jobbet knappast enklare i dag. Färjestad kommer med hyfsad form trots att de inte spelar jättebra. Senast gjorde de tre mål på de första fem minuterna i matchen för att sedan göra noll på de efterföljande 55. De två senaste bortamatcherna har varit mot motståndare som de haft problem med de senaste åren så det var knappast några överraskande förluster. I dag möter det mycket skäligare motstånd och borde kunna plocka samtliga poäng om Andro Michel i målet håller samma klass som andra halvan av förra matchen. Robin Rahm finns med i truppen men det är tveksamt om han hoppas in i kassen. Tvåan liras till oddset 2,35Unibet

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 19:00
Modo - Färjestad
2
81 kr

1 kommentar till “Modo ur form

  1. Daniel den skrev:

    5-1 till färjestad inför sista perioden och jag måste säga att jag är lugn inför utgången utav den just nu. Men mycket kan ju hända

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *