Linköping och HV71 vinner

Förmodade topplag möter varandra i Jönköping i dag. Det ena har floppat rejält medans det andra tuffar på i lugn ro. HV71 är ruskigt effektiva i powerplay och mycket svårstoppade hemma i Kinnarps arena. Formen är mycket god på hemmaplan men något sämre borta. Senast förlorade de mot Djurgården som de även hade problem med hemma tidigare under säsongen. Denna förlust vill de snabbt lämna bakom sig.

Frölunda har börjat säsongen katastrofalt om man ser till vad de har för mål med laget. Nu kanske de börjar tugga igång med Joel Lundqvist tillbaka i laget. de ser bättre ut men det var inte en jätteövertygande seger i Ängelholm. Få lag tar poäng i Jönköping mot HV. Ettan spelas till oddset 1,75.

Linköping ser allt starkare ut och har som Frölunda börjat komma igång efter en trög start. De har fyra raka segrar hemma i Elitserien och nu senat lyckades de vinna borta också, då mot Modo. Nu möter de Skellefteå som är starka hemma och borta och blir sällan överkört. De har överraskat och kommer ser inte ut som en nerflyttningskandidat i nuläget. I dag blir det tufft dock mot Linköping som börjar få självförtroende. Ettan spelas till 1,85.

Kupongen spelas på Unibet som är starka oddsmässigt nu.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 19:00
HV71 - Frölunda
1
50 kr
Ons 19:00
Linköping - Skellefteå
1
50 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *