Hemmastarka Luleå besegrar Modo

Luleå är ute efter revansch för 0-4 borta mot Brynäs, där de aldrig riktigt var med i matchen. De har haft det svårt att få till det på bortaplan hittills. Hemma i Luleå så brukar de dock dominera matcherna och skapa mycket chanser. 3 av 4 hemmamatcher har slutat med seger, men mot Färjestad blev det förlust trots att de vann skotten med 36-14.

Modo förlorade överraskande hemma mot bortasvaga Rögle senast och har haft svårt att hitta någon kontinuitet i spelet. Nu saknas spelare som Hållberg, Salomonsson och Pikkarainen, förutom Niklas Sundström som inte spelat nåt hittills. Flera spelare har dessutom haft influensa nyligen men spelar ikväll. Det låter dock inte så tacksamt att åka till Luleå precis efter att ha legat sjuka.

Jag tror att Luleå klarar av det här. De går att tippa på Betfair till 1,71, men det gäller att vara snabb innan oddset sjunker.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 19:00
Luleå - Modo
1
32 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *