Hatmöte mellan Uruguay och Argentina som inte får förloras

Idag kryllar det inte av spelvärda alternativ i Europa eftersom många kvalgrupper redan är avgjorda. Jag testar istället ett odds från det sydamerikanska kvalet.

I mötet mellan Uruguay och Argentina finns det verkligen något att spela för. Vinnarna blir klara för VM medan förlorarna kan missa även play-off, beroende på hur det går för Ecuador. För Argentina är det otänkbart att inte spela VM till sommaren. De lär lägga deras mediokra form bakom sig och satsa järnet för att få minst det krysset som de behöver. Det är trots allt ett klassiskt hatderby så förutsättningar blir lite annorlunda ändå.

Uruguay är med all rätt favoriter tack vare bättre form och hemmaplan. Men samtidigt ser mötet på förhand ut att bli tight som vanligt, och Argentina har klasspelare som har rutin av att leverera när det behövs. Krysset till 3,45Bwin känns absolut värt att testa.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 00:00
Uruguay - Argentina
X
25 kr

2 kommentarer till “Hatmöte mellan Uruguay och Argentina som inte får förloras

  1. John den skrev:

    Kunde inte Uruguay hållt tätt i 6 min till..

    Men att få se Argentina i VM är ju inte fel. Bara de dumpar Maradona innan

  2. Daniel den skrev:

    Hörde att de gjorde mål med några minuter kvar i morse. Surt indeed men lite skadeglädje från min sida så klart. Ska visa att jag har otvivelaktigt den bästa tipshjärnan här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *