Sverige vinner med kniven på strupen

Vi i Sverige har en tuff match borta mot Ungern idag i VM-kvalet. Skador och tveksamt spel har präglat mycket av kvalet för de blågula hittills. Inför dagens match har det talats mycket om huruvida Zlatan ska spela eller ej och skribenten här är tämligen säker på att han spelar. Vem som ska göra honom sällskap på topp är uppe för debatt. Elmander är ju allt annat än i form i ett mediokert spelande Bolton, Henke Larsson skadad, Rosenberg jobbar för en plats i startelvan i Werder Bremen, Berg är i samma situation framförallt då de startande anfallarna i Hamburg spottar in mål.

Vad man kan vara säker på är att det inte blir många mål med problemen på forwardsidan och faktumet är vi hittills gjort väldigt lite mål i kvalet. Men… det är inte enbart i anfallet det är problem utan enligt mig så tycker jag det saknas i stora delar av laget i nuläget. Som ni hör så är jag inte särskillt positivt inställd men vad man lärt sig över åren är att Sverige brukar plocka fram något extra när det behövs och kan ofta gräva fram ett resultat. Idag måste vi vinna i princip och jag tror vi gör det med uddamålet.

Ungern ligger just nu tvåa i tabellen efter fyra segrar, en oavgjord och en förlust. Den enda förlusten kom mot just Sverige på svensk mark. Ungern är inte bättre än oss men har lyckats ta poäng där vi enbart klarat oavgjort. Dags för kvaliteten att skina igenom!

Tvåan spelas till oddset 2,32 Betfair.

Ett banktips är att tippa på under 2,5 mål men jag är i samma situation som förra veckan där jag behöver plocka in segrar för att komma ikapp och förbi så går på det något osäkrare tipset idag.

Nu håller vi tummarna för Sverige och mig. Om vi undviker ett 0-1-resultat så förlorar Viktor pengarna också den tölpen vilket enbart kan vara bra 🙂

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 20:00
Ungern - Sverige
2
132 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *