Malta helt utan chans

Lagerbäcks mannar kommer till Ta’ Qali i Malta med nyvunnet självförtroende efter segern mot Ungern i lördags. Sverige spelade riktigt bra och skapade mängder med målchanser. Oavsett vad Geert den Ouden säger så är Malta ett riktigt blåbärsgäng och Sverige ska bara vinna! 0-21 i målskillnad i detta kvalet är inte särskilt imponerande. Att Malta i tidigare kval tagit poäng mot nationer som Turkiet och Kroatien måste bero på en dålig dag hos det andra laget snarare än att malteserna spelar bra fotboll.

Olof Mellberg, Kim Källström och Anders Svensson har alla en varning och missar den viktiga matchen mot Danmark om de drar på sig ytterligare ett gult i morgon. Lars Lagerbäck kan därför komma att byta ut dessa tre tidigt i matchen lite beroende på resultatet. Länderna var i samma grupp i kvalet till VM 2006 och mötet på Malta slutade med svensk 7-0 seger efter fyra mål av en viss Ibrahimovic. Mötet i Göteborg i våras slutade 4-0 till Sverige.

Jag spelar handikappspel med Sverige som vinnare hos Betsafe till oddset 2,80. Sverige inleder matchen med minus tre mål, och måste alltså vinna med minst fyra måls marginal (4-0, 5-1, 6-2 etc.)

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 18:30
Malta - Sverige
2 (-3 mål)
75 kr

4 kommentarer till “Malta helt utan chans

 1. John den skrev:

  Jag gissar på att Sverige inte är ditt favoritlag just nu :). Rätt värdelös insats

 2. Viktor den skrev:

  Aa fy fan! Det här var 10 gånger värre än matchen mot Trinidad & Tobago 2002.. men det verkar inte Lasse liten tycka.
  Så här säger han till Aftonbladet efter matchen:

  ”-Jag tycker inte vi gör en svag match, frånsett målskyttet. Jag tappade räkningen på alla chanser redan i första halvlek. Det viktigaste var att vi fick med oss tre poäng.”

 3. Daniel den skrev:

  Såg inte matchen alls men är glad åt segern (på självmål) dock känns det knappast som en stark insats när vi vinner med ynka 1-0. Skönt att ni tappade på tipset idag.

 4. Gunnar den skrev:

  Oj, där lirade du bara med hjärtat, Viktor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *