Lillebror räcker inte till i derbyt på Old Trafford

Efter spel i Champions League är det åter igen ligan som gäller för Ronaldo och hans lagkamrater. I tisdags var det FC Zürich som åkte på däng, idag är det nykomlingen Xerez som kommer åka på däng. Jag ä rätt övertygad om att Xerez inte är en tuva stor nog att välta storklubben.

Kan dock hända att de petar in ett mål då Reals försvarsspel inte varit helt hundra så här långt denna säsong. Två insläppta i premiären mot La Coruna och två mål insläppta mot Zürich. På grund av bra offensivt spel så har de ändå lyckats vinna matcherna och Ronaldo har redan gjort fyra mål. 3-vägs handikapp med hemmaseger spelas hos Unibet. (Real Madrid måste alltså vinna med minst två måls marginal.)

Hett Manchester-derby i morgon på Old Trafford. I båda lagen saknas det spelare men värst drabbat är City med större delen av sina anfallspelare frånvarande (Adebayor, Robinho, Santa Cruz, Tevez och Benjani.) City har gjort det väldigt bra hittills men med så många tunga avbräck räcker man inte till mot storebror.

Wayne Rooney har gjort fem mål så här långt. Han har gjort mål i alla matcher som laget vunnit hittills i Premier League. I senaste matchen mot Besiktas i Champions League gjorde Scholes det enda målet. Rooney spelade ensam forward och hade en svår match innan han blev utbytt i 64:e minuten. Anfallaren ska ha sett besviken ut när han gick av planen och är säkert mycket revanschsugen. Jag spelar på att Wayne Rooney gör mål i matchen. 2,3 gånger pengarna hos Unibet.

Real Madrid-Xerez visas på TV4 Sport. Manchester United-Manchester City visas på Canal+.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 14:30
Real Madrid - Xerez
Real Madrid (-1)
32 kr
Sön 19:00
Manchester Utd - Manchester City
Rooney målar
170 kr

2 kommentarer till “Lillebror räcker inte till i derbyt på Old Trafford

  1. Daniel den skrev:

    Det satt långt inne men till slut så gick den in du…

  2. Viktor den skrev:

    Den satt som en snöboll i skrevet! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *