Barcelona vinner idag

Efter en hyfsat lyckosam dag fär jag satte tre avd fyra matcher vilket innebar att 50% av mina kuponger gick in. En del positivt i kassan innebär att jag vågar mig på ett tips inför kvällens instressanta match mellan Barcelona och Atlético Madrid. Jag ska inte vara tråkig och spela det säkra, dvs hemmaseger utan jag tror att Barcelona vinner båda halvlekarna till ett ganska bra odds. Alla vet nog hur bra lag Barcelona har och efter matchen i veckan mot Inter så känns det nog skönt att kunna spela ut ordentligt idag. Guardiola lär nog rotera lite på spelarna så trötthet borde inte vara några problem och de som roteras i så fall in är inte dåliga.

Att Barcelona vinner båda halvlekarna ger oddset 2,74Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 22:00
Barcelona - Atlético Madrid
1 vinner två halvlekar
50 kr

1 kommentar till “Barcelona vinner idag

  1. Daniel den skrev:

    Barca avgjorde för tidigt men kunde ha gjort mål i andra om det inte varit för halvdan domarinsats vid ett tillfälle. Domarns fel så klart 😉 Surt som ni hör 🙂
    Plus för dagen ändå så det är okej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *