Frank Lampard sätter spiken i kistan

Manchester United vann ikväll mot Tottenham och sätter stor press på Chelsea som nu ligger 2 poäng bakom. Chelsea har en match till godo och spelar den hemma på Stamford Bridge mot Stoke. Stoke har hyfsad form och är ligans nionde bästa bortalag så de får inte underskattas. Chelsea bör och ska ändå vinna.. De är helt enkelt bättre och frågetecken sätts hos motivationen hos mittenplacerade Stoke.

Lagen möttes här den sjunde Mars i FA-cup spel där Chelsea vann med 2-0. Frank Lampard gjorde det ena målet och jag tycker det finns goda chanser på att han gör mål igen. Spelar därför på honom som målskytt.. närmare bestämt som sista målskytt. På 33 Premier League-matcher i år har Frank Lampard nätat 18 gånger. Han har även nätat i FA-cupen och i Champions League.

I de 6 senaste matcherna har han gjort hela 7 mål, och i 4 av de matcherna har han gjort det sista målet i matchen. Frank Lampard gör många mål på distans och det är inte konstigt att det kan ta något/några skott innan man hittar rätt, så det är ingen slump att han ofta gör mål sent i matcherna. Frank Lampard är dessutom den som slår de flesta straffarna i Chelsea. I matchen mot Aston Villa nyligen då Lampard gjorde 4 mål, gjorde han 2 av dem från 11-meters markeringen.