Frank Lampard sätter spiken i kistan

Manchester United vann ikväll mot Tottenham och sätter stor press på Chelsea som nu ligger 2 poäng bakom. Chelsea har en match till godo och spelar den hemma på Stamford Bridge mot Stoke. Stoke har hyfsad form och är ligans nionde bästa bortalag så de får inte underskattas. Chelsea bör och ska ändå vinna.. De är helt enkelt bättre och frågetecken sätts hos motivationen hos mittenplacerade Stoke.

Lagen möttes här den sjunde Mars i FA-cup spel där Chelsea vann med 2-0. Frank Lampard gjorde det ena målet och jag tycker det finns goda chanser på att han gör mål igen. Spelar därför på honom som målskytt.. närmare bestämt som sista målskytt. På 33 Premier League-matcher i år har Frank Lampard nätat 18 gånger. Han har även nätat i FA-cupen och i Champions League.

I de 6 senaste matcherna har han gjort hela 7 mål, och i 4 av de matcherna har han gjort det sista målet i matchen. Frank Lampard gör många mål på distans och det är inte konstigt att det kan ta något/några skott innan man hittar rätt, så det är ingen slump att han ofta gör mål sent i matcherna. Frank Lampard är dessutom den som slår de flesta straffarna i Chelsea. I matchen mot Aston Villa nyligen då Lampard gjorde 4 mål, gjorde han 2 av dem från 11-meters markeringen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 17:00
Chelsea - Stoke
Lampard sista målskytt
84 kr

4 kommentarer till “Frank Lampard sätter spiken i kistan

 1. John den skrev:

  Nära där. 5-0 räckte tydligen inte för Chelsea.

 2. Viktor den skrev:

  Liveoddset hos Bet365 på att det inte skulle bli ett sjätte mål i matchen var nere på 1,30 efter att Lampard gjort 5-0 i 81:a minuten. Det visar bra hur otur jag hade idag igen!

  Lampard gjorde dessutom ett sent straffmål i första halvlek.. så han var sista målskytt i matchen 30 minuter totalt i andra halvlek.. =/

 3. John den skrev:

  Det har inte vart din vecka minst sagt. Men sånt brukar jämna ut sig med tiden ändå. Nästa vecka får du säkert bonneröta så det räcker och blir över.

 4. Daniel den skrev:

  Trodde att du skulle plocka hem den när han gjorde målet i slutet. Hade dock iliite feeling att Sturridge skulle vara sugen på mål då han är så ung.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *