Siena måste satsa för att stanna kvar

Det är en viktig match för både Udinese och Siena i dagens bottenmöte i Serie A. För Siena duger egentligen bara 3 poäng om de ska stanna uppe och vinner Udinese så kan de känna sig säkra på att de klarar sig. Båda lagen har dåliga defensiver och är inte direkt de som tar en typisk trygg ”italiensk” 1-0-seger. Överspelet känns lockande och Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betways 1,90 för över 2,5 mål hugger jag på. 7 av de 10 senaste mötena har slutat över linan.

Båda lagen ligger där de ligger mycket tack vare sitt dåliga defensiva facit. Siena har släppt in mest av alla i ligan (59 st) och Udinese ligger inte långt efter med sina 50 mål. Idag har båda lagen ordinarie defensiva spelare borta dessutom: Coda & Zapata i Udinese och Rosi i Siena.

Spelplatsen idag känns bra för överspelet då Udinese gör överlägset mer mål hemma, samtidigt som Siena både gör och släpper in fler borta. Siena öppnar upp sig borta och även om de kan få in både 1 eller 2 så leder det sällan till vinst då de snittar över 2 insläppta/match (3-3 mot Juventus, 3-4 mot Inter och 2-4 mot Genoa är några exempel). De klarar över 2,5 mål mest gånger av alla på bortaplan (12 gånger av 17). Idag får de gå framåt också då ett kryss inte gör mycket för dem.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 15:00
Udinese - Siena
Över 2,5 mål
39 kr

1 kommentar till “Siena måste satsa för att stanna kvar

  1. John den skrev:

    Älskar såna som sitter innan halvtid. Nu fattas det bara en för Di Natale också. Pepe får börja passa lite 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *