Di Natale har goda chanser att göra mål igen

Antonio Di Natale har varit i utmärkt målform den här säsongen och har idag en utmärkt chans att dra ifrån Milito i toppen av skytteligan. Han har gjort mål mot alla de stora lagen i ligan och möter nu ett Sienaförsvar som läcker mest i ligan. William Hills 2,10 på att Di Natale gör mål när som helst är bra så jag testar.

24 mål på 29 starter är riktigt bra med tanke på hur Udinese har presterat i ligan i år. Idag har han chans att hjälpa laget att mer eller mindre försäkra sig om att de stannar uppe. Samtidigt har han ju också skytteligatiteln och en plats i VM-truppen som motivation. Sienna snittar 2,2 insläppta mål/match borta och måste öppna upp sig för att få en vinst. Deras försvar sviker dem ständigt och Di Natale bör få chanser idag. Han precis som resten av laget gör betydligt fler mål på hemmaplan. Att han lägger straffar är också en bonus då Sienas försvarare inte är pålitliga. Han har gjort mål mot Siena i 3 av de 6 senaste mötena och 2,10 på att det händer idag med känns absolut värt att pröva.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 15:00
Udinese - Siena
Di Natale gör mål
45 kr

2 kommentarer till “Di Natale har goda chanser att göra mål igen

  1. Daniel den skrev:

    Härligt att se lite segrar igen 🙂 Fick bli på straff till slut

  2. John den skrev:

    Och där fick han sätta en också. Gött! Tyckte det var konstigt att alla anfallare runt omkring var med i protokollet men inte han.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *