Tuff uppgift för Barcelona mot Inter

Jag fortsätter att spela våghalsat och har hittat ett spel från Champions League-semifinalen mellan Barcelona och Inter som jag tror mycket väl kan gå in. Inter vann första mötet på San Siro med 3-1 och har ett mycket bra utgångsläge inför returen på Camp Nou. Barcas bortamål innebär att om de vinner med 2-0 går de vidare till final.

Ett troligt scenario är att Barcelona har mycket boll och spelar anfallsfotboll. De kommer öppna sig mer och mer bakåt så länge matchen fortgår i jakten på mål. I andra halvlek i förra matchen försvarade sig Inter bra och satsade på kontringar vilket gav dem mängder med öppna målchanser. Inter kommer sannorlikt spela på ett liknande sätt även den här matchen. Gör dem 1 mål måste Barca göra 3 mål för att ta matchen till förlängning. Gör Inter 2 mål måste Barca göra hela 5 mål för att gå vidare.

Barcelonas backlinje är försvagat av att Carles Puyol är avstängd. Jag tror Barcelona inte släpper till mycket bakåt de inledande minuterna, och i slutet av halvleken måste Inters anfallare vara väldigt trötta efter mycket ensamt springande.
Jag spelar därför på att Inter gör fler mål än Barcelona i tidsperioden mellan 16:e och 30:e minuten till 9,50 gånger pengarna hos Sportingbet.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Barcelona - Inter
Inter vinner (16-30 min)
76 kr

1 kommentar till “Tuff uppgift för Barcelona mot Inter

  1. Pingback: Zlatan blir utslaget av sitt gamla lag « Spelbloggare.se – De senaste speltipsen, analyserna och inläggen från de bästa spelbloggarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *