Man City ska ha hygglig chans att göra minst 2 mål

Det blir ett tips till ifrån matchen Arsenal – Manchester City ikväll. Med tanke på Arsenals defensiva bekymmer och hur Man City brukar tagga till i stormatcherna så lägger jag en liten insats på att Man City gör över 1,5 mål. Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet ger fina 2,85 för detta.

Arsenal utan Almunia, Gallas och Vermaelen blir genast mer sårbart bakåt. Fabianski har sina stunder men ger inte direkt ett lugnande intryck då han gör en del tabbar. Man City borde vara heltaggat inför den här matchen då den är viktig för deras Champions League-chanser. De brukar i vanliga fall också vara extra heta i de stora matcherna och lite lojare i de ”enklare” matcherna. De har vunnit mot Arsenal två gånger förut under säsongen och även slagit Chelsea både hemma och borta. På Stamford Bridge gjorde de 4 mål och i den storslagna matchen på Old Trafford lyckades de med 3 mål. De har spelare som kan straffa Arsenal och kommer spelare som Tevez och Bellamy med bollen mot Silvestre eller Campbell så kan de få trubbel. 1 mål gör de ofta borta och jag förväntar mig minst det idag också. 2,85 på att de gör 2 testar jag gärna en liten slant på.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 18:30
Arsenal - Manchester City
Man City över 1,5 mål
21 kr

3 kommentarer till “Man City ska ha hygglig chans att göra minst 2 mål

 1. Viktor den skrev:

  8 minuters tilläggstid tydligen.. så än finns det hopp!

  • Daniel den skrev:

   såg i princip hela matchen. Kändes som om att det saknades något. Kom aldrig riktigt igång

 2. John den skrev:

  Tråkigaste matchen Arsenal spelat på länge. Kändes aldrig nära för nåt av lagen. Trodde Man City skulle vara lite mer intresserade av att fylla på framåt än sådär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *