H-O-C-K-E-Y – Hockey!

Skepp o hoj bettingbröder! Tunt utbud av fotboll i veckan så lägger full fokus på den ädla sporten hockey denna vecka. Här kommer tre intressanta hockeyspel inför kvällens matcher, lycka till vid rygg!

19:30 23/3 – Karlskrona HK – AIK, SHL-kval
Rekare: Sonny Forsberg, Tipsmedoss.com
Speltips: Under 5 mål & Under 4,5 mål @ 2.20 & 2.75 hos Bet365
Motivering: ”Mål kommer det att bli i matchen men det kommer inte att bli något målkalas, båda matcherna innan har slutat under fem mål och det känns som om det kan bli liknande siffror även denna gång. Att spela på 1 x 2 marknaden känns omöjlig och jag går in på målspelen istället.
Vi får under 5,0 mål till ca 2,20 hos bolagen (pengarna tillbaka vid exakt fem mål), under 4,5 mål till ca 2,75″

19:00 23/3 – Växjö – LHC , SHL-slutspel
Rekare: Simon Pålsson, Spelbloggare.se
Speltips: Över 4.5 @ 1.75 hos TitanBet
Motivering: ”Visst, Växjö försöker att döda tempot för att sätta käppar i hjulet för Linköping, men hemma i Vida Arena och i underläge 2-1 lär vi få se en mer utpräglad offensiv ishockey även från Växjös sida.

Med det sagt känns det som att den målrika trenden har goda förutsättningar att fortsätta. Totalt fem av de sex senaste mötena mellan lagen har slutat med minst fem mål. Dessutom har de åtta senaste matcherna (oavsett motstånd) i Vida Arena slutat med minst fem mål. Det är solklart att Växjö är ett mer offensivt lag inför sin hemmapublik.

Ja, som ni hör är det upplagt för ytterligare en i raden av målrika matcher här. Därför spelar vi över 4,5 mål i matchen (inklusive förlängning) till 1,75 gånger pengarna hos TitanBet.

19:00 23/3 –  Färjestad BK – Luleå HC , SHL-slutspel
Rekare: Simon Pålsson, Spelbloggare.se
Speltips: Färjestad BK vinner (ordinarie tid) @ 2.20 hos Betway
Motivering: ”Vi tror dock att det kan lossna nu. Vi håller laget [Färjestad] som favoriter i själva matchen, det är en sak som är säker. 4-1-segern i Löfberg Arena senast vittnade om tyngden som Färjestad har inför sin hemmapublik. Det senaste mötet, uppe i Luleå, var väldigt jämnt och hade det inte varit för Joel Lassinanttis superräddning i slutminuterna hade vi nog fått se en förlängning (2-2). Färjestad har dock chans till revansch och den tror vi att man tar. Därför spelar vi den raka ettan till 2,20 gånger pengarna hos BetWay.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *