Helgens hetaste speltips

Skepp o hoj bettingvänner! Här kommer en sammanställning av helgens hetaste speltips. Tipsen är hämtade från lite olika speltipssidor som du kan se, mycket nöje!

Arsenal – Hull City, FA Cupen
Rekare: Emil Jakobsson, Spelbloggare.se
Speltips:  Över 2.5 mål @1.95 hos Bet365
Motivering: ”Lagen har en nutida historia av att bjuda på just – målrika och underhållande matcher. Vid upprepande tillfällen i FA-cupen också. 9/11 senaste inbördes matcherna har innehållet minst tre baljor. Statistik som blir ännu starkare nu?”

PSG – Reims, Ligue 1
Rekare: John, Tippat.se
Speltips:  1 och håller nollan @1.85 hos Ladbrokes
Motivering: ”…även om vi får räkna med att Reims sliter som djur så har jag svårt att tro att det räcker. Paris Saint-Germain är så mycket bättre. 12 insläppta och 63 gjorda mål på 26 matcher är naturligtvis ett superfacit. 1.85 som Ladbrokes ger på att hemmalaget vinner utan insläpp tackar vi för. De flesta andra stora spelbolagen ligger på 1.73-1.75 för samma spel. Så det är inte så mycket att snacka om. Vi degar in.”

Roma – Palermo, Serie A
Rekare: Lorso, Spelaspel.se
Speltips:  Över 2.5 mål @1.81 hos Unibet
Motivering: ”Roma är i bra form just nu och energin har kommit tillbaka i och med nya spelare kommit in, framförallt offensivt. På hemmaplan ska man vinna och jag tror man gör minst 2 mål här. Palermo är inne i en dålig period och det är kaos i klubben efter tränarbyten hit och dit. Tycker dock att man borde kunna hota med sin offensiv. Dock så har man riktigt tunga avbräck i defensiven vilket gör att det kommer bli kännbart helt klart. Tror vi får se en underhållande match här.”

Malmö FF – Sirius, Svenska Cupen
Rekare: Simon Pålsson, Spelbloggare.se
Speltips: Under 3.5 mål @1.90 hos Mybet
Motivering: ”Det är tveksamt om det går att spela kontringsfotboll hemma mot Sirius, något som kan göra det svårt för Malmö FF att få in bollen. Därtill är lagkaptenen Markus Rosenberg alltså avstängd, ett tungt offensivt avbräck. Det som sett bra ut hos MFF är det defensiva spelet och laget har släppt till få målchanser i sina träningsmatcher. Hos MyBet får vi smått otroliga 1,90 gånger pengarna på under 3,5 mål i matchen. Det måste vi helt enkelt spela. För den riktigt våghalsiga ger under 2,5 mål närmare tre gånger pengarna.”

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *