Värde i att Stoke förlänger sitt förlustfria hemmafacit

1,83 på att Stoke inte ska förlora på hemmaplan är ett fynd och måste bara spelas. Med risk för att låta tjatig så är oddssättningen på Liverpool än en gång helt skev. Att de är favoriter till låga 2,10 borta mot Stoke är ren galenskap. Nog för att Liverpool tog en fin 4-0-seger senast mot Fulham senast, men Fulham har bedrövlig form och har inte visat upp bra försvarsspel i höst. Veckan innan förlorade Liverpool hemma mot bottenlaget Aston Villa med 1-3, togs inte det med i oddsberäkningen?. Laget är ojämnt och är inte alls att lita på ännu, även om Rodgers bygge har potential.

Liverpool har bara 2 bortasegrar och möter ett Stoke som inte har en ligaförlust på Britannia Stadium sen 4 februari i år. Mötet på Anfield slutade 0-0 och Stoke har även tagit fina poäng mot lag som Tottenham, Man City, Arsenal och Everton. Stoke kanske inte är så attraktiva att titta på, eller är bra på att skapa mycket chanser, men resultat får de ofta i slutändan oavsett. De har varit fantastiska defensivt och har hållit nollan i hälften av sina matcher. Stoke har ännu inte förlorat hemma i ligan mot Liverpool på 4 försök (2 vinster, 2 oavgjorda) och har god chans att dryga ut det facit idag. Stoke +0,5 (asian handicap) spelas till 1,83 hos Bet365.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 20:45
Stoke - Liverpool
Stoke +0,5 (AH)
24 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *