Lettland tar en bekväm seger över USA

Det blir ännu ett handikappsspel från Innebandy-VM imorgon. Lettland ska bara ta en säker seger mot ett USA som gör debut i A-VM. Lettland (-7,5) spelas till 1,85Nordicbet. Hos Bet365 ligger linan på 10,5 vilket känns mer korrekt.

Lettland slutade femma i förra VM:et och är ett av de länder som är närmast att bryta de fyra stora nationernas dominans. Letterna har vid ett flertal tillfällen stått emot bra mot Tjeckien och Schweiz, men de räcker inte riktigt till över 60 min. Men de är absolut ett lag som ska respekteras av alla länder.

USA har (föga överraskande) inte mycket innebandykultur- eller historik att tala om. En tredjeplats från B-VM 2008 är deras största prestation och de spelar mest matcher mot andra blåbärslag. De har ”importerat” en del européer till sin trupp, men de flesta spelar i lägre divisioner. En seger mot Japan är det enda realistiska för dem i detta VM.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 19:30
Lettland - USA
Lettland (-7,5)
32 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *