Tottenham kan störa formsvagt Man City

Även om Manchester City har haft ett fantastiskt hemmafacit det senaste året så känns 1,53 på ettan för lågt med tanke på hur det har sett ut den här säsongen. Deras spel har inte alls funkat som ifjol och det är få matcher där de verkligen har tagit en bekväm, övertygande seger. De har bara vunnit med 2 mål eller mer 2 gånger. Det har snarare blivit sena vinstmål eller kvitteringar efter att de har varit tvungna att flytta fram spelare. Viktige David Silva kan få speltid idag efter skada, men jag vet inte om det gör sån stor skillnad för spelet på en gång.

Det slarviga försvarsspelet har varit en del av problemet (bara 3 clean sheets) och spelarna verkar inte nöjda med Mancinis taktiska förändringar i försvaret. Lojt ser det också ut emellanåt, markeringen på fasta senast mot Ajax hade även ett publag skämts över.

Tottenham har spelat ojämnt hittills men jag tror den här uppgiften passar dem. På bortaplan mot spelande lag får de ut som mest av sin taktik. Där får de mer lägen för sina snabba kontringar och det var så de fixade 3-2-segern på Old Trafford. Det är när de har fått styra spelet hemma mot lag som backar hem som de har sätt som sämst ut. Då har de tappat poäng även mot lag som QPR, Norwich och Wigan. Men borta har de fler segrar och poäng. Tottenham +1 (asian handicap) spelas till 2,05 hos Bet365. Pengarna tillbaka vid uddamålsförlust.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Tillbaka
Sön 14:30
Man City - Tottenham
Tottenham (+1)
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *