Real Madrid brukar ha lätt för Ajax

Real Madrid möter Ajax i gruppspelet i Champions League för hela tredje året i rad, och Ajax måste ha fått komplex vid det här laget då Real Madrid har vunnit alla 4 matcherna med en total målskillnad på 12-0. Alla vinsterna har varit med mer än ett mål så Real Madrid (-1,5) till 2,25 hos Bet365 känns för högt.

Kvällens möte känns lite som en match mellan pojkar och män då Ajax lag är ungt och Real Madrid som vanligt är fyllt med storstjärnor. Dagens Ajax är rätt mediokert jämfört med tidigare upplagor då de har fått det svårare att hålla kvar sina bästa spelare. Det säger en del när Christian Poulsen och Ryan Babel är några av de mest namnkunniga spelarna.

Förutom klasskillnaden så tror jag att en av anledningarna till att Real Madrid trivs så bra mot Ajax är att holländska lag brukar spela öppet och allmänt är rätt bedrövliga när det kommer till försvarsspel. Real Madrid är grymma på kontringar och kan straffa alla lag som ger dem ytor. De spelar i ett ruggigt tempo som jag har svårt att se Ajax matcha. Tar Madrid ledningen kan det rinna iväg när Ajax måste satsa. De har ett El clasico på söndag men när Man City och Borussia Dortmund är de två andra lagen i gruppen så har de inte råd att ta lätt på nån match.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 20:45
Ajax - Real Madrid
Real Madrid (-1,5)
38 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *