Falun har sett bäst ut i semi-finalerna

Innan semi-finalerna var det otänkbart att Storvreta inte skulle ta sig till final, men ser det faktiskt väldigt öppet ut nu. Falun har varit det bästa laget totalt sett och skulle redan ha varit i final om de inte hade skänkt flera baklängesmål i första matchen uppe i Falun (som Storvreta turligt vann 6-5). Jag väljer att spela Falun (+1,5) till 1,90 hos Unibet. Handikappet känns för stort med tanke på hur matchserien har sett ut. De 2 matcher Storvreta har vunnit har varit med uddamålet, och även om de lyckas komma igång med sitt spel så tror jag att det blir en tight match.

Falun har spelat respektlöst och med hög arbetskapacitet. Deras förstakedja med Rudd – Enström – Carlström har varit betydligt bättre än Storvretas stjärntrio Kohonen – Öhman – Stenberg, som inte alls har kunnat kännas igen. Falun har markerat en del man-man och Storvreta har inte alls fått igång det spel vi är vana vid. De har inte ytorna helt enkelt. Falun dominerade totalt i 7-1-segern senast och Storvreta kan inte vara för säkra på att de ska kunna fixa finalplatsen som det har sett ut hittills. All press och förväntningar är på dem nu så Falun kan fortsätta att spela som om de inte har nåt att förlora.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 19:00
Storvreta - Falun
Falun (+1,5)
31 kr

2 kommentarer till “Falun har sett bäst ut i semi-finalerna

  1. John den skrev:

    3-0 till 3-8. Falun ska vara lagom nöjda med avslutningen på matchen…Vad trött man blir när lag man tippat på faller ihop sådär.

  2. Daniel den skrev:

    Inte första gången det händer heller. Urk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *