Blackburns desperata läge gynnar Norwich

Blackburns kommande matcher är Spurs (b), Wigan (h) och Chelsea (b) så 3 poäng hemma mot Norwich är näst till ett måste. Blackburn måste satsa framåt och ett alltid lika positivt spelande Norwich kommer att få lägen att utnyttja detta. Norwich ligger tryggt i mitten och kan spela helt utan press idag.

Matchen luktar överspel lång väg men oddsen är tyvärr satta därefter. Norwich över 1,5 mål till 2,85 hos Betsson lockar desto mer. Norwich är det målgladaste laget utanför topp-6 och har en matchbild som gynnar dem. I höstas spelade lagen 3-3 och även om det kanske inte blir riktigt lika målglatt idag så känns 2 Norwichmål helt tänkbart.

Blackburn har bara hållit nollan i 2 av 34 matcher och har förlorat 5 raka matcher (med minst 2 insläppta i alla dem). Formen har blivit bedrövlig och de släpper in alldeles för mycket billiga mål. Trots 2 straffar, och 1 man mer i en timma, kunde de inte ta poäng mot ett formsvagt Liverpool i senaste hemmamatchen. Förutom pressen laget har på sig idag så ska fansen än en gång protestera. Inga fina förutsättningar för spelarna och det skulle inte förvåna mig om Blackburn viker ner sig för eller senare.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Blackburn - Norwich
Norwich över 1,5 mål
10 kr

2 kommentarer till “Blackburns desperata läge gynnar Norwich

  1. Masen den skrev:

    Ja många experter som tar en 1 på grund av motivationen……..men har man 5 raka förluster och usel form så spelar det ju ingen roll vilken motivation man har

    Watford däremot kan spela avslappnat

  2. Masen den skrev:

    Menade givetvis Norwich

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *