Inte mycket talar för Portsmouth idag

Svår uppgift idag för Portsmouth när de åker till Cardiff. Bortaspelet är fortfarande inget vidare – 1 vinst och ynka 8 mål på 12 matcher – och de har lite avbräck i truppen. Varney och Norris delar förstaplatsen i interna skytteligan skytteligan (5 mål) men saknas idag. Mokoena är också borta och Mullins & Rocha är tveksamma. Truppen är ganska tunn ännu och juniorer har kallats in. Truppen har dessutom brist på spelare som kan göra det lilla extra som kan vinna matcher för dem. Det är för mycket arbetsmyror och för få oberäkneliga lirare.

Cardiff har returmöte i ligacupsemi-finalen till veckan, men det är så pass tight i tabelltoppen att de inte har råd att nedprioritera dagens möte. Cardiff är riktigt svårspelat hemma i Wales och de har betydligt mer kvalitet framåt än Pompey. Framförallt har de spelare som Whittingham, Gunnarsson och Cowie som kan bidra med mål även från mittfältet. Cardiff spelas till 1,80 hos Unibet.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Cardiff - Portsmouth
1
24 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *