Två positivt spelande lag möts på Carrow Road

Det känns definitivt som att det kan bli en del mål i den tidiga matchen idag mellan Norwich – Arsenal. Norwich har fortfarande inte fått känna på hur det är att hålla nollan och möter ett Arsenal vars offensiva spel har börjat likna det vi är vana vid. Arsenal har 8 raka ligamatcher som gått över 2,5 mål, och de har stått för de flesta av dem i alla matcher utom en. Mycket av detta är självklart tack vare Van Persies otroliga form just nu.

Norwich försöker spela sin positiva, offensiva fotboll oavsett motstånd och såna lag brukar passa Arsenal riktigt bra. Arsenals defensiv lär inte skrämma Norwich mycket då det alldeles för ofta är en hönsgård i deras straffområde. Kan Norwich störa både Liverpool och Man United på bortaplan så kan de absolut bidra till det här tipset idag.

Över 2,5 mål spelas till 1,72 hos Bet365.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 13:45
Norwich - Arsenal
Över 2,5 mål
21 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *