Manchester City återgår till vinnarspåret

Manchester City blev utspelat mot Bayern München i veckan och kommer att omedelbart vilja lägga båten på rätt köl igen. I ligan har man krossat de flesta motstånd med sin snabba anfallsfotboll och det är ju inte så konstigt när man ser vilken kraft laget besitter på den fronten. Agüero har varit fantastisk och håvat in poäng för mig i Fantasy-lag.

Idag saknar Blackburn Dann, Salgado, Nelsen och Givet. Det är tunga skador för ett lag som ser riktigt tunnt ut. Samba kommer återigen få bära laget som så många gånger förut men det lär inte räcka. City kommer att få många chanser och Agüero är en snubbe som kan sätta dit dem. Jag tippar att Agüero gör fler mål än Yakubu på Unibet.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Blackburn - Manchester City
Agüero fler mål än Yakubu
30 kr

1 kommentar till “Manchester City återgår till vinnarspåret

  1. John den skrev:

    Vågat typ av spel men ändå typiskt att han blir skadad efter en kvart. Just nu går ingenting vår väg tipsmässigt. Är det inte skador så är det röda kort eller stolpträffar..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *