Leicester – Southampton kan bli sevärt

Leicester har inte imponerat i sina hemmamatcher hittills, mot Bristol City och Reading, men jag tror att dagens motstånd passar dem bättre. Southampton kommer att öppna upp sig mycket mer och försöka spela fin, temporik fotboll som vanligt.

Southampton har spelat riktigt bra fotboll och har en hel drös spelare som är duktiga på att hitta målet. Adam Lallana, som är den absolut viktigaste spelaren för Saints offensiv, har varit fantastisk (3 mål, 3 ass). Leicester ser fortsatt ostabilt ut bakåt men brukar göra en del mål på Walkers Stadium. Det är som uppbäddat för en bra match med en del mål.

Över 2,5 mål finns till 1,93 hos Bet365 och det ligger nån decimal för högt i mina ögon.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Leicester - Southampton
Över 2,5 mål
31 kr

1 kommentar till “Leicester – Southampton kan bli sevärt

  1. Daniel den skrev:

    John håller fanan högt när vi andra behandlar bakfylla. Gott gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *