Inga bortamål för Birmingham i Madeira

Det känns inte som om Nacional – Birmingham kommer att bli nåt målkalas ikväll då det är två kompakta lag som inte vill riskera mycket inför returmötet. Favoriten Nacional har en stabil defensiv och lär inte riskera mycket om de tar ledningen. Birmingham har match redan på söndag i ligan, och då uppflyttning är prio #1 så återstår det att se hur seriöst de satsar ikväll.

Birmingham har få spelare i truppen som är pålitliga målkällor och än mindre idag då Zigic, King, Jerome och Mutch saknas. Lagets offensiva spel var en skam för fotbollen ifjol under McLeish och frågan är om det har hunnit bli så mycket bättre. De är inget bra bortalag heller. Jag testar en liten peng på Expekts 2,45”bortalaget gör mål: Nej” då jag tror på ett tight möte där Brum har för dåliga förutsättningar för att måla i 6 av 10 matcher.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 20:45
Nacional - Birmingham
"Bortalaget gör mål: Nej"
15 kr

1 kommentar till “Inga bortamål för Birmingham i Madeira

  1. Daniel den skrev:

    Bra odds där på ett tråkigt birmingham

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *