Decimerat Vitryssland blir ändå svårspelat för Frankrike

Det blir ett sent tips från EM-kvalet senare ikväll. Hur jag än vrider och vänder på det så kan jag inte se Vitryssland – Frankrike bli en målrik match. Jag spelar under 2,5 mål till 1,65 hos Betsafe.

För det första är det ett viktigt toppmöte och jag tror inte nåt av lagen vill riskera för mycket. Vitryssland är dessutom ordentligt försvagat offensivt då Alex Hleb är petad och Kutuzov, Kornilenko och Rodionov är borta. Laget är inte så vasst i vanliga fall så jag tror, precis som i förra mötet, på få klara chanser för dem.

Frankrike är ett rätt stabilt lag just nu men tar inga glänsande, klara vinster. Jag såg deras match mot Luxemburg (2-0) och de gjorde inte mer än de behövde.

Det lär bli fullpackat på mittfältet och det här känns som en knapp seger för Frankrike, möjligtvis att Vitryssland gnetar till sig en pinne. Båda lagen har gått under linan i alla sina 5 matcher hittills.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 20:50
Vitryssland - Frankrike
Under 2,5 mål
20 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *