Tight final väntas mellan Warberg och Storvreta

Finaler brukar bli ganska försiktiga tillställningar och jag förväntar mig inget annat imorgon mellan Warberg – Storvreta. Sedan 2002, då man började köra med en enda finalmatch, så har det bara blivit mer än 10 mål en enda gång (Balrog – AIK 6-5, 2004). Expekt har samma odds på över som under och jag ser definitivt värde i under 10,5 mål till 1,85.

Båda lagen kan varandra bra och det brukar bli väldigt jämna möten. Det är två starka försvar som möts och båda lagen har målvakter som har visat fin form. Inget av lagens power play har imponerat i slutspelet, men jag är inte så säker på att vi får se så många utvisningar ändå. Visst har båda lagen gott om poänggörare men jag kan inte se det skena iväg målmässigt särskilt ofta i en sån här jämn final.

6 av Warbergs 9 slutspelsmatcher har gått under 10,5 och 4 av 6 för Storvreta.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Warberg - Storvreta
Under 10,5 mål
26 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *