Formstarkt Peterborough möter Bournemouth på nedgång

Jag känner att Peterborough (-0,5) till 1,88 hos Bet365 är värt att testa i kvällens toppmöte mot Bournemouth i League One. Peterborough har definitivt bättre form och har fördelen av hemmaplan.

Visst har laget tappat poäng de 2 senaste matcherna men mot MK Dons hade de tillräckligt med målchanser för att t.o.m. vinna matchen och de fick spela 45 min med 10 man mot Bristol Rovers. Annars har de haft en fantastisk form de senaste månaderna och har även lyckats täta till försvaret. Framåt är det gott ställt och på hemmaplan är man särskilt vassa (3 mål framåt i snitt). Idag får de tillbaka viktige mittfältaren McCann och backen Bennett. Laget säger sig vara riktigt revanschsugna för 1-5-förlusten mot the Cherries i höstas, då flera spelare hade problem med magen och laget inte kom upp i normal standard.

Bournemouth är ett duktigt lag men har tappat formen nu när det börjar köra ihop sig om vilka som blir direktuppflyttade till the Championship. Bara 3 segrar på 10 matcher och ingen 3-poängare på 4 matcher nu. Det är framförallt hemma på Dean Court som laget tar sina vinster och 5 segrar och 19 mål på 18 bortamatcher är inte så imponerande. Jag tror att Peterborough blir lite för tuffa att möta på bortaplan idag med den form de har just nu.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 20:45
Peterborough - Bournemouth
Peterborough (-0,5)
30 kr

1 kommentar till “Formstarkt Peterborough möter Bournemouth på nedgång

  1. John den skrev:

    Det var ingen rolig start på månaden. Bournemouth kvitterar i 93:e på en målvaktstavla..

    Riktigt tungt då de ledde med 3-1 med 20 min kvar och de hade matchen under kontroll. Lewis är inte min favoritmålis just nu..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *