Wigan brukar trivas mot Hull

Hull har öppnat säsongen riktigt blekt och den bekväma segern över Crusaders senast förändrar inte mycket i mina ögon. Laget imponerar inte offensivt och viktige Sean Long är borta idag. Hur länge sitter coachen Agar kvar egentligen? Hull brukar inte trivas i Wigan alls och allt som ofta tar hemmalaget en klar seger i det här mötet.

Wigan har förvisso några duktiga spelare långtidsskadade men de har en så pass bred trupp och bra coachning att de inte ska få några större problem. Första hemmamötet i ligan idag och de som följt Super League vet att de trivs bra där. De brukar satsa fullt ut första kvarten och tar ofta en tidig ledning. Hull kan få problem om de inte visar karaktär tidigt i matchen. Wigan kan alltid fixa många poäng men jag är inte så säker på att ett bortasvagt Hull med många frågetecken kring spelet kan stå emot i 80 min.

Wigan (-14,5) spelas hos Betsson till 1,90.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 16:00
Wigan - Hull FC
Wigan (-14,5)
28 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *