Huddersfields offensiv gör skillnaden mot Yeovil

Huddersfield är ett av ligans bästa bortalag och jag gillar Betssons 2,25 på att de vinner. De ska ha för mycket klass för bottenlaget Yeovil.

Yeovils uddlöshet framåt är absolut en av deras största brister. 31 mål på 32 matcher är sämst i hela ligan och de brukar få problem när de möter de skickligaste lagen i serien. Nyligen har de förlorat mot Brighton, Peterborough och Charlton på hemmaplan. Kollar man på vart segrarna har kommit så är det nästan uteslutande mot lag från nedre halvan av tabellen, som Plymouth, Tranmere och Walsall.

Huddersfield trivs bra på bortaplan där de kan få ytor att kontra på och deras 27 gjorda bortamål är näst bäst i serien. De har en ganska bred trupp med många skickliga offensiva spelare. Bäste målskytten Rhodes och Cadamarteri är tillgängliga för en startplats igen. Laget lär vara peppade till att ta en seger och slippa kvala för att nå Championship.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Yeovil - Huddersfield
2
30 kr

1 kommentar till “Huddersfields offensiv gör skillnaden mot Yeovil

  1. John den skrev:

    Den kändes så bra på förhand men hade inte räknat med ett rött kort för Huddersfield efter 15 min.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *