Huddersfield krigar sig till 3 poäng

Huddersfield och Notts County möts idag i en match som är mycket viktig för båda lagen. Huddersfield behöver en vinst då Southampton, med mindre matcher spelade, annars kan ta ett grepp om andraplatsen. County däremot ligger inte säkert i botten och kommer till Galpharm Stadium för att kriga. Jag förväntar mig inget annat med Ince & Rae in charge.

Det känns som att chansen är stor att matchen blir tight. Huddersfield är obesegrade i ligan sen december och har gnetat till sig mycket poäng på senare tid. 6 av deras 8 senaste ligamöten har gått under 2,5. En av de bästa målskyttarna, Pilkington, är ute för säsongen. Notts County har gått under 2,5 i 14 raka matcher nu. De är inte heta framåt nu och speciellt inte borta där de bara har gjort 16 mål på 17 matcher. Unibets 1,85under 2,5 mål är taget.

Sedan måste jag bara testa Huddersfield (-0,5) till finfina 2,00 hos Bet365. Det känns för högt med tanke på Notts County mediokra form och bortafacit. Huddersfield har både hemmaplan, god motivation, bättre anfallsspel och slog County 3-0 i höstas. Det kanske inte blir en klar seger men helt klart värt att testa. Laget borde ha slagit Swindon stort senast men hade inte flytet med sig då. Bättre lycka idag?

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 17:00
Huddersfield - Notts County
Under 2,5 mål
30 kr
Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 17:00
Huddersfield - Notts County
Huddersfield (-0,5)
30 kr

3 kommentarer till “Huddersfield krigar sig till 3 poäng

 1. John den skrev:

  Jag kan aldrig få in underspel…

  Gött med klar vinst för Huddersfield iaf. Sällan man får sånt högt odds när de lirar hemma.

 2. staffanchamp den skrev:

  Hej
  Märkligt spelat -0,5 och under 2,5
  lite väl tajt däremellan enligt mig.

  Håller helt med dig i din analys angående lagen, men håller inte med om att spela dessa två spel

  Men men insatsen tillbaka i alla fall

 3. John den skrev:

  Först tänkte jag bara spela underspelet men oddset på Huddersfield var för högt för att motstå. Förstår din poäng men det kändes ändå som om chansen var god att båda skulle sitta med tanke på hur lagen har spelat nyligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *