Falun orkar inte stå emot Warberg

Kul att Falun kom till semi-final men här ska det bara ta stopp. Warberg känns bra mycket hetare än AIK och har framförallt en större bredd. De har många spelare som kan producera poäng och gott om duktiga skyttar på backen. De har hela truppen disponibel idag, vilket är första gången på ett tag nu. Warberg börjar med hemmamatch och jag tror att de är rejält taggade till att inte slarva bort det övertaget.

Falun har kämpat på bra och har varit riktigt effektiva mot AIK. Snäppet tuffare idag och jag tror inte de orkar stå emot i 60 min. Hård match redan i måndags, medan Warberg spelade på söndagen, som dessutom gick till straffar. Sen dess har de först åkt tillbaks till Falun, sen stannat till i Göteborg och nu till Varberg. Laget behöver ha full energi för att klara av att stå emot idag men jag är osäker till att de klarar det. Kanske liten mättnadskänsla också då de inte var tippade att komma så här långt. Warberg ska bara vinna det här.

Warberg spelas till 1,35 hos Nordicbet.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 19:00
Warberg - Falun
1
51 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *