Wigan Warriors slappnar inte av den här gången

Det får bli ett sista Super League-tips för den här helgen. Jag gillar Unibets Wigan -5,5 borta mot Bradford till 1,80. Precis som i Giantsmatchen så borde handikappslinan höjas då jag förväntar mig en hel del folk som lastar in.

Visst tappade Wigan en trygg ledning mot Saints senast, precis som de gjorde borta mot Bradford ifjol då jag tippade på dem, och det är väl en av få svagheter laget har. De är så dominerande ofta att de kan tappa lite fokus när de har tagit en stor ledning. Det brukar däremot inte hända två gånger på rad. Fielden och Roberts är tillbaka vilket är stora plus. Bradford har tunga avbräck i skadade Herbert och Briggs och förlorade senast mot Leeds även fast de var det bättre laget större delen av matchen. 1,80 på att Wigan vinner med bara en try + conversion är en godbit som inte dyker upp ofta.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 16:00
Bradford - Wigan
Wigan -5,5
26 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *