West Brom får sota för Man Citys formsvacka

Även om jag allmänt tycker att Man City är ett överskattat köplag så är jag sugen på att lira Man City -1,5 till 2,30 hos Bet365 idag. För även om spelet inte klickar så har de spelare med såna spetskvalitéer att de kan vinna matcher ändå. West Brom är både i dålig form och är usla bakåt (deras 45 insläppta är sämst i ligan) och det hade inte förvånat mig om spelare som Silva, Dzeko och Tevez kan få hjälp av motståndet.

Poängtappen mot Villa och Birmingham var inget bra om Man City är ute efter ligatiteln och därför tror jag de är extra laddade idag. De är bättre hemma och jag förväntar mig mer positiv taktik. Om Man City får hål på West Brom tidigt så kan det rinna iväg. De vann 2-0 i mötet i höstas. West Brom har 6 raka bortaförluster, har nollats i de 4 senaste av dessa och har släppt in minst 2 bollar i de 8 senaste ligamatcherna. Det kan bli en tung dag för dem.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Man City - West Bromwich
Man City -1,5
42 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *