Två av de mest sevärda italienska lagen möts

Palermo – Udinese känns som en rätt öppen match när det gäller att tippa resultat, men däremot känns chansen till en målrik match god. Båda lagen har en offensiv mentalitet och Palermo har lättast för att göra mål hemma på Sicilien. Samtidigt har Udineses bortamatcher nyligen varit riktigt målrika och det passar dem att kunna kontra med fart. Udineses 5 senaste bortamatcher var vinsterna mot Cesena 3-0, Juventus 2-1 och Genoa 4-2; den galna 4-4-matchen mot Milan och 2-3-förlusten mot Lazio. Nyckelspelaren Sanchez är tillbaka idag, vilket är ett stort plus för deras anfallsspel.

Palermo har gått över linan flest gånger i serien, 18 gånger på 26 matcher, och i 4 av de 5 senaste hemmamatcherna. Miccoli är ett skadeavbräck men Hernandez – Ilicic – Pastore är ingen trio att leka med. Palermo måste gå för 3 viktiga poäng i kampen om Europacupplatserna och Udinese kan få lägen att kontra. Senaste 5 inbördes mötena har slutat med 3, 5, 1, 5 respektive 4 mål och det här kan bli ännu en sevärd match.

Över 2,5 mål spelas till 1,78 hos Bet365.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 15:00
Palermo - Udinese
Över 2,5 mål
27 kr

2 kommentarer till “Två av de mest sevärda italienska lagen möts

  1. John den skrev:

    Inne innan halvtid. Alltid lika underbart 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *