Osasuna på framgångsvåg

Barcelona leder La liga med sju poäng före tvåan Real Madrid och serien känns redan avgjord. Det kan Barcelona tacka Osasuna för, som i förra omgången sensationellt vann över Real Madrid. Vinstmålet kom i den 63:e minuten genom Javier Camuñas. Fram tills målet var det jämt spel och båda lagen skapade ungefär lika många heta chanser. Efter målet tog Real Madrid över matchen i jakt på kvittering. Osasuna lyckades dock hålla undan utan större bekymmer och segern var ett faktum.

Annars så hemmastarka Mallorca förlorade förra matchen hemma mot bottenlaget Sporting Gijon med klara 4-0. På bortaplan har de fyra raka förluster i ligan och sammanlagt förlorat sju av tio matcher. Till matchen mot Osasuna saknar man flera viktiga spelare bland annat Webo, Nunes och Joao Victor. Osasuna har en god chans att vinna matchen och 2,15 hos Unibet är bra.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 18:00
Osasuna - Mallorca
1
32 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *