Möte mellan två läckande försvar i Blackpool

Blir ett sent tips till kl 16 från Premier League. Vi kan få se en hel del mål på Bloomfield Road idag. Blackpool har sett riktigt bräckliga ut bakåt på senare tid och har släppt in 16 mål på de senaste 5 matcherna. Säkerhetsrisken Kingson fortfarande i mål. Puncheon, Beattie och Reid är spelare som kan förbättra laget framåt. Blackpool har målat i alla hemmamatcher men har ännu inte hållit nollan där.

Aston Villa kommer få mycket ytor på kontring och med deras snabbhet framåt och förbättrad form så tror jag de kan göra skada så länge de satsar framåt. Aston Villa läcker som ett såll på bortaplan (30 insläppta på 13 matcher är bedrövligt) och har ännu inte hållit nollan där. Första mötet slutade 3-2 till Villa. Jag tror det kan bli stora siffror idag med.

Över 3,5 mål till 2,45 hos Betway är för högt för att inte testa i en Blackpoolmatch. Den mer konservative kan testa över 3 mål till 1,88 hos Bet365. Minst 3 får vi nog se men oddsen på över 2,5 mål är för låga.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Blackpool - Aston Villa
Över 3,5 mål
37 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *