KAIS Mora i stort poängbehov

Efter en trist spelvecka så har utbudet äntligen börjat se roligare ut. KAIS Mora, med en del bollars försprång, har varit lite av en kassako för mig under hösten och idag ser det intressant ut igen. Mora har haft ett mardrömsschema nyligen då de har mött alla topplagen och nu har de en realistisk chans att kunna knipa poäng igen. De måste börja plocka poäng nu om de vill stanna kvar. Sirius vann med 12-4 i höstas efter en kollaps i tredje perioden (stod 6-3 efter 2 perioder) men Mora är bättre nu och har mer rutin. Har gjort en intressant värvning i Sundberg (58 poäng på 15 matcher för Borlänge i Division 1).

Sirius är inget märkvärdigt lag och trivs bäst som underdogs. De har bara vunnit en ynka match på bortaplan dessutom. Moras storförluster har till största delen kommit mot topp-4-lag och jag hade inte vågat spela på att ett lag som Sirius kommer och vinner med 5 bollar hur som helst. KAIS Mora (+4,5) spelas till 1,80 hos Betsson.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 19:00
KAIS Mora - Sirius
KAIS Mora +4,5
29 kr

3 kommentarer till “KAIS Mora i stort poängbehov

  1. Daniel den skrev:

    Lite darrig i första perioden men vårt favoritlag tog sig samman. Azure ray eller tipsvinst. Vad var bäst igår John?

  2. John den skrev:

    Tipset satt fint men spelningen igår var bara för skön =)

  3. Daniel den skrev:

    En hel drös med folk som håller på att somna ja. Undebart 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *